Zone romantica poniewaz są tam telenowele , ktore bardzo lubie :) Eurosport , canal + sport wiadome dlaczego , polsat i tvn bo są tam czasami ciekawe filmy , tylko te reklamy po 15 minut wkurzajace takze tvp 2 bo są tam transmisje meczy LM
Ja lubie najbardziej wszystkie Discovery szczególnie Channel i World, bo mają wiele ciekawych programów o świecie, historii i innych takich i są obiektywne. Później Planete z tego samego powodu co Discovery.
Viva - dla posłuchania muzyki,
Zone Reality - dużo programów detektywistycznych, kryminalnych, o życiu,
TVN Turbo - Uwaga Pirat (the best komentator/narrator i jego teksty :P )
a później TVN Style, dla mody i urody :P
_________________ Piękno kobiety jest formą władzy!
Tak naprawdę to nie oglądam dużo telewizji. Jak już, to wybieram programy na tvn-ie, czasem na polsacie.
AXN jeszcze lubię - fajne filmy tam lecą i jeszcze seriami po kilka odcinków ; )
Nie mam telewizora (: aczkolwiek jak przyjeżdżam do rodziców, to często wybieram discovery, można czasem na coś ciekawego trafić i ewentualnie animal planet (tylko, że w tym wypadku jednak często jestem rozczarowana poziomem programów, choć oczywiście zdarzają się zaskakujące wyjatki).
a jeśli chodzi o muzykę, to wygrywa VH1, na resztę nie mogę nawet patrzyć, a programy na mtv podnoszą mi bardzo ciśnienie.
polsat sport, ze względu na siatkówkę której jest tam bardzo dużo i to jest super:-)
Poza tym zwykły Polsat i TVP2 też czasem oglądam. I AXN.
A jeśli chodzi o muzyczne to tylko VH1, tam często leci taka stara muzyka, często stary rock i to jest super:-)
_________________ Jeżeli uważasz że ostrzeżenie ode mnie jest niesłuszne - napisz na PW. Pogadamy, wyjaśnimy, rozwiążemy Pamiętajcie:
1.Admin,Moderator ma zawsze rację.
2.Jeśli się nie zgadzasz patrz punkt 1
Nie mam ulubionych kanałów. Oglądam tam, gdzie cos ciekawego leci. Przeważnie Polsat i Eurosport. Z niemieckich kanałów też coś czasem ogladne, np. pro7 czy RTL.
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
Ostatnio coraz mniej oglądam telewizję, ale pod wieczór najczęściej wybieram tvn bądź polsat aby obejrzeć dany film. W wolnych chwilach aby posłuchać muzykę wbijam się na vive, funTv. Albo na tvn24 aby zobaczyć co się w kraju i na świecie dzieje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.