Ostatnio zrobiłam zastój z takimi babskimi pismami. Jak kupywałam to najczęściej wybierałam Joy. Glamour tez się czasem czytało. Albo jak mama kupiła to Naj bądź poradnik domowy :)
ostatnio kupuje Show-ploty gwiazd,coś podobnego do Party.Jak mi wpadnie w ręce jakaś inna godna zainteresowania gazeta to też poczytam,ostatnio koleżanka pożyczyła mi Cosmopolitan,no przyznam że gazetka opiera się praktycznie na seksie,ale jest dość ciekawa :P można się wiele interesujących rzeczy dowiedzieć.
2.Jeśli się nie zgadzasz patrz punkt 1.
Te gazetki to dla mnie masakra... Ze dwa razy kupiłam Takie jest życie, jak w wakacje dorabiałam w cukierni... Masakra...
W Cosmo jest nieraz 5-10 stron wartych uwagi -więc szkoda mi kasy :/
Prenumeruję National Geographic i Travelera, ale lubię też czasem zajrzeć do jakiejś babskiej gazetki, typu Flesz, w której jest mało treści, a dużo ciuchów i stylizacji :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.