Wysłany: 29 Grudzień 2015, 10:00 Czym najtaniej wysłać ciężkie paczki?
Mam do wysłania trzy paczki które ważą po około 20 kg każda. Czy orientujecie się w ofertach kurierów i możecie podrzucić namiary na tych najtańszych? Nie bardzo mam czas na sprawdzanie cenników poszczególnych firm, dlatego będę wdzięczny za pomoc.
Wysłany: 29 Grudzień 2015, 15:19 sprawdź na stronce wysylajtaniej.pl
Ja tam kiedyś robiłem sobie takie rozeznanie w cenach kurierów, i wyszło mi wówczas, że najbardziej opłaca się wysyłać przez stronkę wysylajtaniej.pl Nie wiem jak jest teraz, ale pewnie podobnie, możesz więc sobie ich obczaić kolego.
Co do formalności to wszystko robisz przez neta. Rejestrujesz się, wypełniasz formularz w którym podajesz wszystkie dane i potem już tylko czekasz na przyjazd kuriera. Aha, no i płacisz też przez neta.
Cóż ja jednak zawsze wysyłam maluchy paczkomatami lub kurierem. Większe paczki jednak
[ Dodano: 24 Marzec 2016, 22:33 ]
Cóż ja jednak zawsze wysyłam maluchy paczkomatami lub kurierem. Większe paczki jednak też chyba u kuriera można się pokusić..
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.