Ja już sama nie wiem co robić...niedawno usunęli mi dolną szóstkę i jakoś nie mogę się przyzwyczaić. Myślicie, że faktycznie trzeba by znaleźć jakiegoś dobrego protetyka? Ktoś decydował się na takie kraków implanty?
Myślę, że idziesz w dobrym kierunku. Poszukaj najlepszych dentystów od implantów na implantmasterspoland.pl. To strona stowarzyszenia, które zrzesza wybitnych specjalistów z tej dziedziny.
Pewnie warto. Coś mi ta nazwa mówi, czytałam na temat tego jak wybrać klinikę implantologiczną. Poczytaj na ten temat no i wybierz najlepszego specjalistę.
Warto, ale najlepiej na początku poczytać opinie na temat danej kliniki, żeby mieć pewność, że wszystko zostanie wykonane rzetelnie i profesjonalnie. Polecam dr Obłoj z Odentu http://odent.pl/oferta/implantologia_o10/ - zawsze dba o pozytywną atmosferę w relacji pacjent - lekarz. Chodzę już od niej od 2 lat i jeszcze nie było żadnych nieprzyjemnych sytuacji. :)
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.