Wysłany: 12 Wrzesień 2016, 09:44 Sposoby na rozdwajające końcówki
Dziewczyny możecie mi polecić jakieś kosmetyki, serum na rozdwojone końcówki? Muszę sobie coś kupić bo często prostuje włosy i końce zrobiły się przesuszone i szybciej się rozdwajają. Macie coś sprawdzonego? oprócz nazwy proszę o namiar gdzie to dostać :)
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Ja sobie bardzo chwale kosmetyki profesjonalne kerastase http://www.kerastase.com.pl/pl-pl/jak-pozbyc-si%C4%99-rozdwojonych-ko%C5%84cowek?lcat=HomePage_Carousel&%3blid=3 :) Swoje akurat kupuję w salonie bo mam w zasadzie na rogu :P Ale w necie też je idzie dostać :)
Mi na rozdwojone końcówki fryzjerka poleciła zieloną serię Kerastase. Używam szamponu, odżywki i maski od paru miesięcy. Problem zniknął, a też męczyłam się z nim od lat. Do tego w końcówki włosów po każdym myciu wcieram olejek arganowy.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Włos rozdwaja się jak jest suchy. A na suche włosy to olejki trzeba stosować. Ja sama stosuję olejek arganowy optimus plus. To taki 100% naturalny olejek, fajnie działa na włosy. A rozdwojone końcówki najlepiej ściąć i zacząć pielęgnację :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.