Wysłany: 24 Wrzesień 2016, 07:58 Sokker Manager- gra piłkarska online
Witam wszystkich fanów piłki nożnej :) Zapewne tak jak ja lubicie pograć w dobrego managera piłkarskiego i wczuć się w rolę trenera drużyny piłkarskiej. Grałem do tej pory w wiele managerów online i do tej pory gram, jednak najbardziej przypadł mi do gustu manager piłkarski Sokker Manager. Możliwość tworzenia własnych taktyk, kupowanie i sprzedawanie zawodników, rozbudowa stadionu, mecze do oglądania w 2d oraz 3d (jedyny taki Piłkarski Manager obecnie) to tylko nieliczne z plusów tej gry. Polecam bardzo gorąco Manager online.:)
A tutaj łapcie link dzięki któremu szybko założycie konto :) Soccer Manager gra online
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.