Jesteś w ciąży i szukasz dobrego ginekologa? Jeśli mieszkasz w Warszawie to polecam ci udać się tutaj http://medichouse.pl/specjalista/ginekolog-warszawa/. W mojej opinii to najlepszy ginekolog do jakiego mogłabyś trafić. Moja żona była juz u kilku i tylko tego chwaliła po wizycie, a ona jest bardzo wymagająca!
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Ja niedawno właśnie też szukałam ginekologa, który ma pojęcie o antykoncepcji. Koleżanka poradziła mi wybrać się do dr Janiny Szymańskiej i rzeczywiście muszę przyznać, że lekarka ma bardzo dużą wiedzę. Zleciła szczegółowe badania, zebrała wywiad i na tej podstawie została mi przepisana wkładka Levosert . Mam ją już od 2 miesięcy i muszę przyznać, że jest bardzo komfortowa, w dodatku mniej krwawię podczas okresów ;)
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.