Skuteczna motywacja i pobudzenie do działania – jak macie jakieś rozwiązania na ten problem, tak by faktycznie sobie skutecznie zmienić to dzielcie się propozycjami. Jakaś książka, event czy coś w tym stylu, by zyskać nieco więcej motywacji?
Podobno kolejny event Pani Anety Wątor ma być organizowany w Krakowie w salonie Porsche. Może ktoś coś wie na ten temat, ewentualnie kiedy będzie dokładnie i jak będzie się można na to spotkanie zgłaszać?
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Podobno kolejny event Pani Anety Wątor ma być organizowany w Krakowie w salonie Porsche. Może ktoś coś wie na ten temat, ewentualnie kiedy będzie dokładnie i jak będzie się można na to spotkanie zgłaszać?
Chętnie czytam książki i uwielbiam to robić, w tym tygodniu doszła do mnie poezja "rzeczy wspólne / common things" Sary https://wydawnictwopoligraf.pl/1554/sara/rzeczy-wspolne-common-things.html już nie mogłam się jej doczekać. Myślę, że i dla was przypadnie ona do gustu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.