Wysłany: 21 Kwiecień 2022, 13:41 Jaki sklep rowerowy polecacie z normalnymi cenami?
Jaki sklep rowerowy polecacie z normalnymi cenami? Na aukcjach online jakoś średnio mi się oferty podobają, natomiast szukam roweru górskiego, ewentualnie typowo miejskiego, raczej nie do bardzo szybkiej jazdy. Czy możecie mi wskazać konkretny model, na którym jeździcie regularnie?
Kupiłem, żeby do pracy docierać rower elektryczny skrower.pl/rower-elektryczny-28-kands-la-riva-alu-e-bike-cyfrowy-wyswietlacz-shimano-altus-2020-p-494.html. Przyznam, że dość długo się zastanawiałem nad taką inwestycją, ale ostatecznie opłacalna. W ogóle się nie męczę, rower dobrze zaprojektowany, można nawet zakupy wziąć większe do domu w drodze powrotnej. Prowadzi się super, na gwarancji i całkiem unikalne doświadczenie. I bez silnika pojedzie, jeżeli coś się stanie. Bateria wybitnie żywotna, dlatego polecam. Czegoś takiego szukałem i trafiłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.