Wysłany: 1 Grudzień 2020, 08:52 Jak wygląda kwestia zdrowia wędlin?
Jak wygląda kwestia zdrowia wędlin teraz i gdzie kupujecie, a może w ogóle ograniczacie mięso w diecie? Bardzo mi zależy na odpowiedziach osób, które miały do czynienia z wędlinami premium, również na poziomie może biznesowym nawet, gdzieś wprowadzają do własnej oferty. Interesuje mnie bardzo ten rynek. Uważam w Polsce nie do końca zagospodarowany. Dziękuję z góry za sensowne odpowiedzi. Pozdrawiam :)
Wiem, że wędliny tradycyjnymi metodami jeszcze kilku producentów w Polsce robi i wcale nie narzekają na brak klientów, nawet w okresie kryzysu gospodarczego, wręcz przeciwnie. Ludzie chcą pożyć, dobrze zjeść, a dobre mięso w tych czasach jest na wagę złota, do tego bez antybiotyków i sztucznych dodatków, szczególnie alergenów. Jeden z najlepszych producentów wędlin premium Pieczone&Wędzone, przez niektórych restauratorów uważany za najlepszego. Po prostu nie ma alergenów, żadnych. Rzadko spotykana konfiguracja. Praktycznie każde opakowanie, jak bierzesz produktu spożywczego w sklepie to widzisz, czy trzeba na coś uważać. Dzięki takim mięsom nie musisz się niczym przejmować. Po prostu czysta, zdrowa konsumpcja. Niestety to już powoli staje się luksusem, ale jeszcze można sobie pozwolić od czasu do czasu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.