Wysłany: 11 Grudzień 2020, 12:50 Jak wygląda kwestia zdrowia wędlin teraz i gdzie kupujecie
Jak wygląda kwestia zdrowia wędlin teraz i gdzie kupujecie, a może w ogóle ograniczacie mięso w diecie? Bardzo mi zależy na odpowiedziach osób, które miały do czynienia z wędlinami premium, również na poziomie może biznesowym nawet, gdzieś wprowadzają do własnej oferty. Interesuje mnie bardzo ten rynek. Uważam w Polsce nie do końca zagospodarowany. Dziękuję z góry za sensowne odpowiedzi. Pozdrawiam :)
Mocno tradycyjna produkcja wędlin Pieczone i wędzone. Jadłem u znajomego kaszankę z boczkiem, przyrządził specjalnie na moje urodziny. Były restaurator. Właśnie tak się odżywia. Pierwsze uczucie? Nie mogłem uwierzyć, że mięso może tak dobrze smakować ;) Kasy trochę wydasz, ale inwestycja opłacalna, bo zero ryzyka alergii, bez glutenu, więc znacznie lepsze trawienie. Po tym mięsie, jak zjesz to czujesz się normalnie, lekko. Zazdroszczę szczerze ludziom, którzy mogą sobie codziennie na takie jedzenie pozwolić. Podejrzewam, że taki człowiek rzadko nawet choruje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.