Czy w ogóle jeszcze spotkać można jakieś tradycyjne piekarnie, które korzystają z naturalnych receptur, naturalnych produktów, a nie mrożą pieczywo? Mam wrażenie, że te wszystkie dyskontowe propozycje jakie się ciągle pojawiają zabiły rynek piekarni.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Mimo, że tradycyjnych piekarni jest mniej niż kiedyś to jeszcze można znaleźć takie miejsca jak w Olkuszu piekarnia Marka Kiełtyka - http://piekarnia-kieltyka.ngb.pl/ . Tradycyjna działalność w kolejnym pokoleniu, naturalne receptury stosowane przy produkcji pieczywa, wszystko wyrabiane ręcznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.