Czy w ogóle jeszcze spotkać można jakieś tradycyjne piekarnie, które korzystają z naturalnych receptur, naturalnych produktów, a nie mrożą pieczywo? Mam wrażenie, że te wszystkie dyskontowe propozycje jakie się ciągle pojawiają zabiły rynek piekarni.
Mimo, że tradycyjnych piekarni jest mniej niż kiedyś to jeszcze można znaleźć takie miejsca jak w Olkuszu piekarnia Marka Kiełtyka - http://piekarnia-kieltyka.ngb.pl/ . Tradycyjna działalność w kolejnym pokoleniu, naturalne receptury stosowane przy produkcji pieczywa, wszystko wyrabiane ręcznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.