Tak jak w temacie. Wasz ulubiony piosenkarz lub piosenkarka. Za co go/ją lubicie?
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
Z piosenkarzy lubię Justina Timberlake, głównie za jego utwory muzyczne bo prawie każda piosenka mi się podoba. Cenię także nieżyjącego już Tupac Shakura.
Piosenkarek nie mam za bardzo ulubionych, dla mnie klasyką i obdarzoną pięknym głosem jest Edyta Górniak.
kiedys kręcil mnie Iglessias i Bartek z Verby , a z piosenkarek to Nelly Furtado , teraz juz nie mam zadnych ulubionych wykonawcow , no moze ten jeden z Morandi , ale nie wiem jak on sie tam zwie ;)
Dla mnie najlepsi to przede wszystkim:
Pierre Bouvier, Chris Martin i Ryan Key i Amy MacDonald
Pózniej jeszcze Jim Adkins, Bon Jovi, Nelly Furtado
Na razie tyle ;P
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
Moi ulubieni piosenkarze to Emmanuel Moire i Grégory Lemarchal, uwielbiam ich, mają świetne głosy.
Jeśli chodzi o piosenkarki to Laura Pausini, Amaia Montero i od niedawna Alessandra Amoroso ale tutaj jeszcze nie wiem czy ta fascynacja jej muzyką przetrwa :) Słucham jej od niedawna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.