Córeczka mojej siostry niestety ma niedosłuch. Siostra jest załamana i nie wie co robić. Niedosłuch wyszedł przy przesiewowym badaniu słuchu i teraz nie wiemy co robić, jak pomóc jak wspierać i co możemy jeszcze dla małej zrobić. Mamy już umówionego lekarza, żeby zrobić badania, ale może są tu mamy, które mogą się podzielić swoimi doświadczeniami. Będę bardzo wdzięczna za każdą radę.
Jest świetne centrum słuchu i mowy w Kajetanach. Śmiało możesz zadzwonić na infolinię (22) 463 55 55 o wszystko zapytać i Panie na pewno podpowiedzą co i jak. Jeśli masz skierowanie od pediatry to możesz sie też od razu umówić.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Pediatra pewnie Was już pokieruje co dalej. Skąd jesteś? W Kajetanach pod Warszawą jest Centrum słuchu i mowy, siostrzeniec miał tam badania i zabieg wszczepienia implantów. Jesli chcesz mogę zapytać siostry o szczegóły
Zadzwoniliśmy i umówiliśmy się w Kajetanach. Mamy kolejne badania w przyszłym tygodniu. Jestem bardzo zadowolona, że od lekarza dostałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Z mojej strony polecam Kajetany, bo to miejsce dało mi nadziję, że wszystko będzie ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.