Normalnie brak mi słów po obejrzeniu tego filmiku,w tym czasie jadłam jogurta,i aż mi się go odechciało i ciarki przeszły po całym ciele jak zobaczyłam przede wszystkim dwie pierwsze sceny.Coś strasznego,nie wyobrażalnego :cry:
2.Jeśli się nie zgadzasz patrz punkt 1.
Filmik jak filmik, ciekawie zmontowany i muzyka dobrze dopasowana. Ale jest tam pokazana cala prawda jak to naparawde jest. Szybkość, alkohol, glupota i bezmyslnosc. Tego sie nie uniknie i nawet takie filmiki nic nie dają. Ludzie musza sami zmądrzeć.
Ale mi sie dwoch kumpli przypomnialo...
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
Wiadomo, że to tylko filmik, albo i aż... zależy jak kto na to patrzy. Może pokazany drastycznie, ale prawdą jest to, że takie rzeczy się dzieją, a w tv przcież nie pokażą 'efektów' czyjejś bezmyslności.
_________________ Legenda o smoku uczy, iż nie należy zaspokajać głodu byle baranem...
a w tv przcież nie pokażą 'efektów' czyjejś bezmyslności.
No tutaj też nie jest az tak pokazane. To tylko dla tego filmiku robione, fikcja. Kiedys była taka strona i tam to dopiero byly pokazane efekty wypadkow. Ja zrezygnowalem po 2 min.
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
Mnie tam oczy się zaświeciły. Chyba wiem o jaką stronnkę Ci chodzi, też nie dotrwałam do samego końca. Może być i fikcja, byle by do ludzi trafiło, choć nie wiem czy cokolwiek pomoże.
_________________ Legenda o smoku uczy, iż nie należy zaspokajać głodu byle baranem...
Może być i fikcja, byle by do ludzi trafiło, choć nie wiem czy cokolwiek pomoże.
Tak jak mówilem, filmik nic nie da nawet jesli nie wiem co by tam bylo pokazane. To przede wszystkim lezy w ludzkim umyśle i to ten ludź ma myslec za siebie, a nie filmik za niego.
Masz tą stronę jeszcze ? chciałabym to zobaczyć...
Nie. Zapomniałem jak sie nazywala ale wątpie czy by Ci się podobało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.