Czy modlicie się w domu czy juz raczej nie?
Jeśli sie modlicie to z obowiązku czy z jakies potrzeby?
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
Modlę się czasami, wiem, że to przykre co powiem, ale chyba jedynie wtedy gdy czegoś potrzebuję "Jak trwoga to do Boga", ostatnio wogóle sie nie modlę, nie wiem dlaczego. Każdy mówi, że On wysłuchuje tego, moich chyba jednak nie...
_________________ Piękno kobiety jest formą władzy!
kiedys to co wieczor byl paciorek , teraz tez sie modle juz nie tak czesto ale jednak , a zwlaszcza gdy czegos mocno potrzebuję tak jak to bylo wspomniane powyzej .
Nie modlę się w domu, chyba że odmawiam pokutę na ostatnią chwilę.
Zwykle modlę się w kościele, jak już tam jestem. Kiedyś to była szczera rozmowa. Ale teraz to faktycznie tylko `wyrecytowanie wierszyków`.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.