Wysłany: 9 Styczeń 2024, 07:41 Garderoba na wymiar
Halo Warszawa! Czy jesteście w stanie polecić mi firmę, która będzie w stanie wykonać garderobę na wymiar, która pomieści nie tylko moje ubrania, buty, ale także miejsce na torby, biżuterię i wszystkie te drobiazgi? Na co mam zwracać uwagę, przy wyborze firmy? Pierwszy raz szukam takiej firmy, więc nie wiem, od czego zacząć.
Warto chyba zobaczyć, co jest na Luvio Meble (https://www.luviomeble.pl/). To typowo sklep meblowy i o ile dobrze kojarzę, mają meble na wymiar.. Ich projektanci potrafią dostosować rozwiązania do ograniczonej przestrzeni, więc jak to ma być mała i niestandardowa garderoba to chyba można sprawdzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.