Miałem nieprzyjemną sytuację, gdyż niedawno ktoś zniszczył mi samochód na parkingu Są nagrania z kamer z lokalnych sklepów, ale tylko na wniosek sądu mogą zostać wydane. Chcę złapać sprawcę, bo koszt naprawy nie jest mały. W związku z tym, szukam dobrego rady prawnego z Trójmiasta, który zna się na tych sprawach i skutecznie pomoże mi w sprawie. Do kogo polecacie iść?
Rozmawiałeś już może z https://www.manowiec.pl/lawyers/wojciech-michalowski Bardzo dużo dobrego możesz przeczytać o Mecenasie w sieci, bo zajmuje się skrupulatnie każdą przyjętą sprawą odszkodowawczą i indywidualnie podchodzi do klienta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.