Odnośnie tej metody ATC o która pytałeś z tego co przeanalizowałem internet sądzę że jedyne skuteczne tabletki jakie możesz kupić w Polsce to tabletki o nazwie maxorman. Moje wnioski opieram właśnie o zastosowaną w nich formułę ATC o której więcej możesz przeczytać na przykład tutaj maxorman opinie Kwestia powiększania penisa tabletkami jest szeroko opisywana na wielu tego typu stronach w USA i nie tylko. Ale sądzę że tam głównie sie tym interesują. W europie mało jest o tym. Wydaje mi sie że powinieneś jednak zacząć od tych tabletek maxorman żeby nie wbijać sie w koszty bez nadziei na sukces. Napisz jak masz jeszcze jakieś pytania. Pozdrawiam i do zobaczenia w Piątek. Przypominam o diecie :)
[ Dodano: 11 Czerwiec 2024, 16:18 ]
pod tym linkiem informacje na temat https://maxorman.net/
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.