Wysłany: 2 Styczeń 2025, 07:38 sprzęty do domowej siłowni?
Z racji tego, że zawsze chodziłem tylko na basen i sporadycznie na siłkę, nie mam bladego pojęcia, jak stworzyć własną domową siłownię. Od czego zacząć, co mi się najbardziej przyda?
Sam kiedyś byłem w tym samym miejscu co Ty i zacząłem powoli kompletować sprzęt u K-SPORTA. Początkowo zainwestowałem w składaną ławeczkę https://www.k-sport.com.pl/product-pol-218-Lawka-do-cwiczen-brzuszkow-skosna-regulowana-skladana-KSSL024.html (teraz masz na mega promce) i stopniowo dokupowałem kolejne rzeczy. Powiem Ci, że po kilku miesiącach użytkowania jestem pod wrażeniem wytrzymałości i jakości i nie żałuję ani jeden złotówki zainwestowanej u nich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.