He he włosy przed ramiona, niesymetrycznie obcięte (z tyłu krócej) a czym modeluję? Przeważnie gumą do włosów, tylko trzeba trafić na jakąś konkretną, bo niektóre to Ci włosy skleją, a nie wymodelują i później się męcz... :-/
_________________ Piękno kobiety jest formą władzy!
moje włosy sa sredniej długsci czasami loczki czasami pokarbowane a czasami proste jesli chodzi o stylizacje do loczkow i karbowanych lakier do włosów :-)
Ja zawsze miałem krótkie włosy. Przez lato nawet bardzo krótkie. Żelu nie używam, ponieważ nie lubię "popaćkanych" włosów. Wole naturalnie zrobione, no chyba, że tak do wygłupów. Teraz planuje trochę zapuścić włosy. Nie żeby długie tylko coś takiego
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
Ja też zawsze ścinałem włosy i miałem krótkie, a teraz zapuszczam. I żeby było jasne, nie takiej długości jak to poprzednik mój okazał na fotografii, tylko takie do ramion aż. ;)
A ja od ponad roku noszę długie włosy... Obecnie sięgają trochę poza ramiona :) Myślę że jeszcze rok, półtorej będę zapuszczał i na takiej długości zaprzestanę... Swoją drogą... Długie włosy i gitara to świetny sposób na dziewczyny ;)
Mam włosy średniej długości. Nosze je prawie codziennie rozpuszczone, bo tak lubie. Są proste tylko końcówki czasem się zakręcą. Nie stosuje lakierów, no chyba że już na specjalną okazję kiedy jest to niezbędne. Czasami wyprostuje je albo pokarbuje pare pasm ( choć karbowanie stało się już niemodne ) :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.