Wysłany: 16 Kwiecień 2025, 10:33 Wentylacja na małej powierzchni
Wentylacja jest niezbędna a u mnie w domu trzeba coś zainstalować. Mam do ogarnięcia 45m2 powierzchni i nie wiem co wybrać, żeby móc też skorzystać z programu Czyste Powietrze. Pochwalcie, z czego skorzystaliście i jak wam się sprawuje?
Na te Twoje około 40 metrów, gdzie szukasz czegoś skutecznego, ale bez zbędnych komplikacji przy montażu, ten rekuperator - https://otowent.pl/pl/products/rekuperator-vents-reneo-fit-d-100-epp-bialy-panel-sterujacy-5999.html?query_id=1 może być dobrym rozwiązaniem. Montuje się go w miarę szybko, a przy tym zapewnia dobrą wymianę powietrza i odzyskuje ciepło, co jest fajne dla oszczędności.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.