Samsunga z rozsuwaną klapką ma mój znajomy. Ładnie wygląda taki czarny. Zdjęcia też fajnie robił.
Tylko ostatnio przez przypadek miał go pod poduszką i w pewien sposób położył się na niego i ekranik się popsuł. Została wielka rysa i naprawa. :/
Mam Samsunga ale z dotykowym ekranem (F480), podoba mi się, choć na początku było troszkę problemów z ogarnięciem wszystkiego. Ogólnie mogę polecic każdy rodzaj tel prócz Nokii :P i LG
_________________ Piękno kobiety jest formą władzy!
Heh Szajsungi :P Ja miałem mozliwość kupiena owego telefonu, ale wycofałem się. Na szczęście. Wybralem mojego soniacza. A dlaczego na szczęście? Bo to lipny telefon jak dla mnie. Kumpel miał i mu sie zepsuł po 2 tyg (dbał o niego), innemu kumplowi spadła własnie rozsuwany i mu sie tam coś wyłamało.
Ogólnie nie przepadam za tymi tel. rozsuwanymi i z klapką. Lipa, no ale jak kto woli i jaki kto ma gust. Samsunga nigdy nie kupie.
Jakbym miał polecać to SE.
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.