Wysłany: 12 Maj 2009, 10:19 Najseksowniejszy aktor/ najseksowniejsza aktorka
Podajcie swoje przykady, mogą być zdjęcia i mały opis dlaczego akurat ten/ta. :)
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
popieram! Może z wyglądu nie jest zbyt idealny (ale jest :D) to w wywiadach jest taki wyluzowany, nie przejmuje się i nie jest ą, ę.
Bardzo podoba mi się jego akcent. Mrr. Dobra nie będę go idealizować, bo mogałbym mówić, a mówić.
Kala napisał/a:
Maciej Zakoscielny
nie lubię go. Jak dla mnie jest wstrętny, żałosny, brzydki etc. etc.
Wolę bardziej Małaszyńskiego. Ale każdy ma inny gust ;)
Z innych aktorów to Johnatan Bennet.
Ja tam samo. Miałam kiedyś bzika na jego punkcie ha, ale nadal wg mnie jest przystojny. A co do Brada Pitta-on jest taki zwyczajny, nie wiem nad czym się ludzie zachwycają (:
Żaden seksowny aktor o dziwo nie przychodzi mi do głowy, pewnie póżniej się przypomni. Ale za to z kobiet podoba mi się jako aktorka i jako kobieta Monika Bellucci:
no przeciez z filmu " Szkola uczuc " swietnie tam zagral :) albo jeszcze teraz sobie przypomnialam Ryan Phillippe ze " Szkoly uwodzenia " tam wygladal bosko do tej pory sie zachwycam jak ogladam :P i jeszcze Charlie Hunnam z " Hooligansa" ta ostatnia scena , gdy mial na sobie tą jasną kurtke hmmmm odlot :P
Ania,jak leciała pierwsza seria Prison Break to miałam hopla na punkcie Wentwortha,ale pózniej mi się odwidział,jak się pojawili nowi faceci na horyzoncie :D
2.Jeśli się nie zgadzasz patrz punkt 1.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.