Zapewne słyszę jak mój pies szczeka. Nie da się tego nie usłyszeć.
Różne zachowanie da się wywnioskować, po mimice, po gestach mojego psa. Podkulony ogon, opadnięte uszy czy merdanie ogona i skakanie.
No wszelakie odglosy tak slysze ,ale zebym rozumiala co do mnie mowia to nie ,ale np. gdy pies merda ogonem to podobno znaczy to , ze sie cieszy wiec tyle wiem.
Hm po zachowaniu można wiele wywnioskować. Moja suczka jak chce czegoś kładzie mordkę na kolanie i robi takie słodkie, litościwe oczka :D wtedy wiadomo o co chodzi :P
_________________ Piękno kobiety jest formą władzy!
taaaaa to ja mam male kurczaczki i tez do nich czasami gadam , one sa takie slodkie , albo gdy moja kuzynka mowi do swojego psa , to nam sie wydaje zo on rozumie to co ona mowi do niego , gdy np. powie zostaw to on odchodzi , albo gdy polozy glowe na kolanie to wiadomo , ze che wyjsc na dwor .
Coś mi się z kurczaczkami skojarzyło. Kiedyś moja nauczycielka od rachunkowości opowiadała, że miała w dzieciństwie kurę, która była bardzo zdolna. Nadała nawet jej imię, traktowała jak zwierzątko domowe. Kura ją rozumiała, jak i ona tą kurę (:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.