Siemka wam. Mam na imię Sebastian. Mieszkam w małym mieście. Konto na forum mam od dawna, ale przypomniało mi się ostatnio :) Interesuję się muzyką, dokładniej słucham głównie polskiego rapu oraz po prostu kocham piłkę nożną, widziałem parę osób po nickach czy avatarach komu kibicują :P Przykro mi, ale moim ulubionym klubem jest Manchester United, któremu kibicuje od 2003 roku. Może to nie jest długo, ale futbolem interesuje się dopiero od MS w 2002.
Tak, tak ale mamy tutaj takiego męskiego rodzynka tzn. redsa
:D
Cytat:
Przykro mi, ale moim ulubionym klubem jest Manchester United, któremu kibicuje od 2003 roku
Dobrze, że nie sezonowiec, bo takie dzieci to na pal nabić, ale i to by było za mało. Czasem mam ochote takim sezonowym kibicom powiedzieć co myślę o nich i cnocie ich matek. Jako że mam wrodzoną niecheć do MU, proponuje żyć w zgodzie. Witam
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
Dobrze, że nie sezonowiec, bo takie dzieci to na pal nabić, ale i to by było za mało. Czasem mam ochote takim sezonowym kibicom powiedzieć co myślę o nich i cnocie ich matek. Jako że mam wrodzoną niecheć do MU, proponuje żyć w zgodzie.
No nie należę do tego grona. Ale rzeczywiście "sezonowcy" to coraz częściej spotykane zjawisko w piłce nożnej. Nie wiem czy zauwazyłeś, ale nagle zrobiło się od groma kibiców Barcelony... W zeszłym sezonie jacyś pochowani byli. A sam do Liverpoolu nic nie mam i szanuję ten klub, jeszcze pamięta się czasy Owena. ;)
Nie wiem czy zauwazyłeś, ale nagle zrobiło się od groma kibiców Barcelony...
No zgadza się. Ale że przebywam na jednej stronie LFC to zauważa się wiele sezonowców z MU i Chelsea. Kibicują takim drużynom pare dni i takie glupoty gadają ze aż szkoda mi ich. Ale nawet jakby się takie coś tepiło to to będzie i tak dalej.
Cytat:
A sam do Liverpoolu nic nie mam i szanuję ten klub, jeszcze pamięta się czasy Owena.
To miło poznać pierwszą taką osobę która mimo że kibiuje MU nic nie ma do LFC.
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.