W jaki sposób weszliście w posiadanie mojego adresu email na który wysłaliście mi zaproszenie?
Jasnowidz jest u Nas :P
witam.
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
W jaki sposób weszliście w posiadanie mojego adresu email na który wysłaliście mi zaproszenie?
Jak mi wiadomo była akcja wymiany meilami między użytkownikami dwóch for. Emaile dotarły do wszystkich userów, którzy byli zarejestrowani na tamtym forum.
Witaj pomarańczowy. ;)
29 lat :) przystojny i sympatyczny :) Mówcie do mnie poprostu Orange :)
Czym się interesuje? Ehhh Generalnie to pochłania mnie praca zawodowa :) Tylko nie pytjcie mnie czym się zajmuję bo jak się dowiecie to nie będziecie mnie lubić :)
Poza tym tworzę strony internetowe htlm php :) Nie wiem czy coś wam to mówi :) Webmastering to takie moje hobby :)
Sport - siatkówka :) Uwielbiam siatkówkę :) wolę grać niż oglądać :) he he
Co jeszcze?? hmmm chyba na początek wystarczy :)
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Orange witam Cię bardzo serdecznie :D
Hm czym Ty sie zajmujesz? Zdradź Nam <prosi> Przecież żadna praca nie hańbi. I to nie ona będzie ważna czy Cię polubimy czy nie :P
_________________ Piękno kobiety jest formą władzy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.