jakie sie uczycie?
szybko łapiecie słowka/gramatykę?
jakiego jezyka byscie chcieli sie uczyc w przyszłosci ?
ja ucze sie niemca i anglika.Kocham niemiecki i bardzo lubie sie go uczyc,anglika nie znoszę ;/ moze dlatego ze bardzo krotko sie go ucze i nie wiele go znam,a niemiecki mam od podstawówki.
A jak jest u was???? :-P
2.Jeśli się nie zgadzasz patrz punkt 1.
Ucze sie niestety tylko niemieckiego (w Niemczech, w niemieckiej szkole, czyli na nawet wysokim poziomie ;) ), angielskiego i francuskiego. Chcialbym uczyc sie jeszcze laciny, norwerskiego i greki... no ale zycie jest dlugie :)
Z angielskiego coś umiem, niemiec którego się teraz uczę to czarna magia, rosyjskiego się uczyłem 6 lat i tak prawie nic nie umiem, coś trochę znam hiszpański.
Uczę się angielskiego i niemieckiego, ale ukrywam, że wole zdecydowanie angielski
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.