Z obecnych polskich produkcji nie zachwyciło mnie zbyt wiele. Wszystkie romantyczne komedie pod jeden scenariusz itp itd
Wiem, że jest wiele ciekawych polskich filmów z lat wcześniejszych, ale jakoś nie mam weny ich oglądać. Za to bardzo dobrze znam Sami Swoi, widziałam już chyba z trzy razy i naprawdę mnie ten film "cieszy"...
_________________ Piękno kobiety jest formą władzy!
Ta seria o Pawlakach i Kargulach jest świetna. Śmieszna, mogą to oglądać wiele razy i zawsze będzie mi do śmiechu.
Także spodobał mi film polskiej produkcji Karol - człowiek, który został papieżem
Karol.... hm no dobry, wzruszył mnie, ale chyba tylko dlatego, że postać papieża jest bliska memu sercu.
Podobają mi się filmy historyczne, głównie o holocauście, więc te też mnie bardzo interesują ...
_________________ Piękno kobiety jest formą władzy!
O tak 'Sami Swo'i biją rekordy. Ja to uwielbiam, oglądałam już ze 100 razy i nigdy nie mam dość. Na okrągło ciesze z tych samych tekstów a znam je na pamięć. Z tych starych to ja wymienię jeszcze "jak rozpętałłem II wojnę światową" Franek jest bezbłędny. :D
_________________ Legenda o smoku uczy, iż nie należy zaspokajać głodu byle baranem...
Rzadko ogladam polskie filmy ale poki co podobal mi sie film " Kiler " i " Kilerow dwoch" , " Kogel mogel", " Sami swoi "itp , " Katyń " rowniez mi sie podobal .
za dobre filmy polskie uważam:
-"Seksmisje"(naj naj najlepsza komedia!! <brawo> niezapomniany tekst ".. Kobieta mnie bije!!")
-"Cześć Tereska"
-"Sami swoi"
i jest ich jeszcze kilka ale nie umiem teraz sobie przypomnieć tytułów :mrgreen: :lol:
Zdecydowanie najlepsiejsza polska komedia to ,, Jak rozpętałem II wojne światową,, Gdzie jest generał?, U pana boga za piecem, U pana boga w ogródku
a pozatym to Czas serferów, Poranek kojota, E=mc2, Pieniądze to nie wszystko, Kiler,
Chłopaki nie płaczą, sporo tego jest... i wszystkie lubie oglądac.
_________________ Najlepszym dowodem na istnienie w kosmosie istot rozumnych jest to, że żadna z nich nie nawiązała z nami kontaktu (A. Einstein)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.