Wysłany: 11 Czerwiec 2009, 16:08 Kto gra w karty ten...:P
Właśnie tak sobie gramy w trójkę w karty :D a Wy lubicie taką formę spędzania wolnych wieczorków ze znajomymi? W jakie gry najczęściej gracie? Wszystko o grach :P:D
karty.jpg
Plik ściągnięto 4954 raz(y) 8.61 KB
_________________ Piękno kobiety jest formą władzy!
Kiedyś grałam baardzo często. Ale to było kiedyś. Nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam karty w ręce. Chyba 2 lata temu. :) Jak już to w kenta, makao, tysiąca, dupa biskupa, wojna itp. Najfajniej to się w kenta chyba grało.
_________________ Legenda o smoku uczy, iż nie należy zaspokajać głodu byle baranem...
Jak byłam jeszcze mała to najczęściej ze starym,siostrą i sąsiadka Kaśką graliśmy w oczko na drobniaki :D pamiętam jak się cieszyłam jak udało mi się wygrać 50 gr czy 1 zł :lol:
Czasami grałam w wojnę,albo po prostu miała karty w ręce i się w coś tam bawiłam :P
MakeMeSmile napisał/a:
Nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam karty w ręce. Chyba 2 lata temu. :)
ja też jakoś tak :P
2.Jeśli się nie zgadzasz patrz punkt 1.
Karty to gram często. Najczesciej przez ostatnie pare miesięcy podczas lekcji jak nic ciekawego nie było. Szczególnie na macie :) Graliśmy w gre, ale nie wiem jaka jest prawdziwa nazwa bo mowimy na nią Historyczny Upadek Japoni (w skrócie huj). W pokera też się fajnie grało albo kuku na bicie :)
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
Jak byłam młodsza to częściej grałam.
Ostatnio może kart trzymałam w dłoni z 1,5 roku temu.
Pamiętam, że najczęściej grałam w remika, pokera, tysiąca, świnie, dupę biskupa i wiele wiele innych.
W wakacje cały czas:P Chodzę codziennie, jak jest pogoda nad Dunajec, z kuzynami, i tak popływamy trochę, a potem przerwa i gramy, i tak cały czas:D
Najczęściej zdecydowanie w remika, to taka rodzinna gra:P I w tysiąca też dość często, ale tam maks 4 osoby więc tylko jak się innym grać nie chce. W domu często też w kenta albo 11. A jak jest nas bardzo dużo to zbieramy wszystkie karty z domu i gramy w wojne, albo kuku na kary:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.