Wysłany: 24 Sierpień 2009, 00:38 Wygrana 600 milionów złotych w lotto
Nie było jeszcze tak wielkiej wygranej! We włoskiej loterii Superenalotto ktoś zgarnął 147,8 miliona euro, czyli około 600 milionów złotych. Suma była rekordowa, bo przez pół roku pieniądze się kumulowały po losowaniach, w których nikt nie trafiał głównej wygranej.
Ogólnie niesamowita sprawa
A co wy zrobilibyście z 600 000 000 złotych lub na co byście ją przeznaczyli?
Czy takie pieniądze zmieniają ludzi, czy was by zmieniła taka wygrana?
Oo matko, aż 600 milionów? Jak na mnie suma niesamowita-nawet takiej sobie nie wyobrażam.
Tą nagrodę chyba zgarnął zwykły człowiek, z zawodu murarz (?).
Luka napisał/a:
A co wy zrobilibyście z 600 000 000 złotych lub na co byście ją przeznaczyli?
Może bym nawet zwariowała z tego powodu, bo takie przypadki się zdarzają. Na pewno bym nie zapomniała o mojej rodzinie, najbliższych mi osobach. Im bym zafundowała cudowne życie.
Pieniądze mają już to do siebie, że zmieniają ludzi. Nie zawsze na lepsze.
kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupe kasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z początku bym nie uwierzyła,byłabym w szoku zapewne,myślałabym że to sen.
nie wiem co bym zrobiła z taką ilością kasy :] na początku bym oszalała.Chciałabym pewnie wszystko szybko kupić,na co kiedyś nie byłoby mnie stać.
wolałabym wygrać nie co mniej :P wtedy może bym nie trafiła do psychiatryka :mrgreen:
2.Jeśli się nie zgadzasz patrz punkt 1.
Ja bym nie odebrał tych pieniędzy, mafia sie czai na takich ty odpierzesz kase a i tak ci obrabuja i zabija... kulka w łeb i koniec. Takie jest moje zdanie
witold123,z jednej strony masz rację,o takiej wygranej by huczało w całym mieście,raz dwa by się dowiedzieli kto zgarnął tyle kasy,chyba że ta cała operacja by się odbyła baardzo po cichu,i nikt by nic nie wiedział.też bym miała stracha,wolałabym wygrać mniej :)
2.Jeśli się nie zgadzasz patrz punkt 1.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.