Drodzy Panowie, zwracam się do Was o poradę...
Mianowicie, dostałam za zadanie od taty znaleźć jakiś porządny GPS do samochodu. Na innym forum polecono mi firmę Mio, ja znalazłam sobie ten model, nie ukrywam, że podoba mi się głównie ze względów estetycznych... Jest zwyczajnie ładny.
Ale teraz pytanie do Was - czy tata będzie równie zachwycony? :D Co o tym myślicie? Jeśli jednak macie jakieś inne propozycje, wskażcie proszę z oferty tego sklepu, bo dostałam go z polecenia i zależy mi, by dokonać zakupu właśnie tam. Z góry dzięki :)
Witaj galaretko :D. Firma Mio robi teraz jedne z najlepszych nawigacji na rynku, tak mi doradzili w serwisie hadron.pl. Zajrzyj na tą stronę, tam są fachowcy, powinni ci doradzić najlepszą nawigację, odpowiednią do auta twojego ojca
Mio jak najbardziej. Robią dobre nawigacje i całkiem niedrogie. Chyba w stosunku cena/ jakość jedne z najlepszych. Ale możesz też szukać nawigacji navroad. Model 370 kosztuje 250 złotych. Ja bardziej cenię navroady od mio, choć obie marki się sprawdzają.
Meksykanin
Wysłany: 23 Maj 2011, 13:34
Słuchajcie, a jakie maci stosunek do nawigacji w komórkach? Spełniają swoje zadanie? Możne kupić dobrą komórkę z nawigajcją i uzywac zamiast zwykłej nawigacji?
ja uważam, że to wszystko zależy od mapy, w komórce trochę słabo widać, ale jak jest dobra mapa, to czemu nie, jesli chodzi o sprawdzone GPS-y to rzeczywiście Mio i TomTom są jedne z najlepszych , a wcale nie musza byc takie drogie, za ok 350 zł można kupić Mio w sklepie medialux
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Kup MIO MOOV M400, nie przepłacisz i będziesz bardzo zadowolona, Wyświetlacz dotykowy 4,3 cala, dobra bateria, szybkie wyszukiwanie satelitów, no i cena ok 300zł. Nie płacisz za zbędne gadżety jak odtwarzacz video, bluetoth, zestawy głośnomówiące itp. GPS w najczystszej formie.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.