Witam! Po ostatnio długim okresie bezczynu nabrałem ochoty na zrobienie forum o tematyce "amator i gitara" a mianowicie forum dla ludzi którzy nie są jacyś pr0 w graniu na tym instrumencie ( np. ja :D ) i chcieli by pogadać z ludźmi o podobnym poziomie umiejętności i podzieleniu się swoimi coverami i nie tylko ;) Wiadomo że każdy chciał by czasami poobracać się w gronie ludzi którzy tak samo jak on nie są jakimiś super grajkami po szkole muzycznej tylko tak jak on grają bo to lubią i traktują to jako takie hobby ;p ;) Ciągle zastanawiam się czy warto ;) I czy taka tematyka jest interesująca! :) Oczywiście nie ograniczam nikogo i nie miał bym nic przeciwko jakby pojawiali się tam też jacyś bardziej lepsi gitarzyści i nie koniecznie tylko gitarzyści ;) Dlatego zwracam się do was użytkowników popiszmy.pl o opinie i rady i uwagi ;) Czy warto inwestować w taką stronę i czy może i wy bylibyście zainteresowani :] Pozdrawiam!
Ja nic z gitarą nie mam nic wspólnego. Chyba tylko z tym łączy mnie chęć słuchania gitarowych brzmień. Czy warto zainwestować? W sieci na pewno jest już kilka for o podobnej tematyce, a o użytkowników pewnie będzie ci ciężko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.