Wysłany: 21 Luty 2010, 19:15 Rynek nieruchomości w Bielsku-Białej
Szukam informacji na temat trendów na rynku nieruchomośći w Bielsku-Białej i na podbeskidziu. Diokładnie interesują mnie wahania w cenach mieszkań o wielkości ok 60 m2, wysokich blokach z widokiem na góry. Jednym z warunków jest ciepła woda i gaz z sieci. Dowiedziałem się ze ceny nieruchomości zwykle rosną na wiosnę, ale czy te różnice są duże? Wiem także że duże znaczenie ma rynek kredytowy, aktualnie ten rynek chyba wraca na swój normalny poziom, bo nie ma już takich problemów. Jeżeli macie jakieś sugestie, kiedy najlepiej sprzedawać mieszkania a kiedy je kupować chodzi mi o rejon Podbeskidzia ale i bliższych lub dalszych okolic napiszcie. Z góry dzięki.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.