Wysłany: 8 Wrzesień 2011, 14:00 przewidywanie daty śmierci
hej! widziałam na necie test z przepowiednią daty śmierci. myślicie, że warto w to wierzyć? znalazłam też taki artykuł na stronie http://sites.google.com/site/news048/ wygląda na to, że test jest prawdziwy. co o tym myślicie?:)
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Często zadajemy sobie pytanie czy można wyliczyć datę śmierci i na ile powinniśmy wierzyć w takie przepowiednie. Internet jest źródłem gdzie możemy odnaleźć różne testy po wypełnieniu których dowiadujemy się o dacie naszej śmierci. Ja również zapraszam do przeczytania tego artykułu. http://sites.google.com/site/news048/
Zawsze strony na których rzekomo można przewidzieć datę śmierci zani Ci ją podadzą wymagają wysłania płatnego smsa. Nie daj się wpuścić w maliny, to nic innego jak wyciąganie pieniędzy. I pamiętaj wszyscy będziemy żyć aż do... śmierci.
Nawet nie chce klikać i przekonywać się co zawierają podane strony. Co prawda nie wierzę w takie głupoty jak komputerowe wyliczanie daty naszej śmierci, jednak gdybym już ją zobaczył, mógłbym popaść w jakąś obsesję...
Czytam i nie wierzę własnym oczom, czy w XXI wieku są jeszcze tacy naiwni ludzie?? i czy jest ktokolwiek ,kto żyje więcej niż przewiduje natura? Nikt nie żyje wiecznie,każdy kiedyś umrze, jedni wcześniej inni później,bywa,że ktoś dożywa do późnej starości ,ale i tak nadchodzi ten dzień,kiedy żegna się z tym światem. Nikt nie zna dnia,ani godziny swojej śmierci.Jedyną osobą jest Pan Bóg. To coś na zasadzie przewidywania końca świata,on z pewnością będzie, ale kiedy - tego nikt nie wie i nie dowie się nigdy.
_________________ Pouczać innych jest łatwiej niż siebie
Nie tylko ściema, ale robienie ludziom wody z mózgu,ale jedno jest pewne - mądry popuka się w czoło,a naiwny niestety uwierzy w te bzdury i.....wtedy może dojść do tragedii.
_________________ Pouczać innych jest łatwiej niż siebie
Cóż jako tako daty śmierci nikt nie przepowie bo kto wie co będzie jutro? Aczkolwiek te strony jeśli są bardziej zaawansowane, a nie tylko przypadkowymi cyferkami są obliczane pod względem algorytmów. Czyli jak ćpasz, chlasz, jesteś spaślak to masz 5lat, a jak jesteś wysportowany, dobrze się odżywiasz masz 50lat. Więc jako taka szansa, że przybliżoną datę może podać jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.