Wysłany: 16 Wrzesień 2011, 22:03 Telefon stacjonarny dla babci
Witam, mam zamiar obdarować babcię telefonem stacjonarnym. Babcia ma ponad 80 lat i średnio "kuma" wszelaką technologię, więc urządzenie musi być stosunkowo proste w obsłudze. Czy możecie mi coś poradzić?
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Pewnie już zakupiłeś telefon, ale dla każdego kto poszukuje czegoś takiego, to się może przydać.
Na pewno warto zakupić coś z dużym cyferblatem i nie skomplikowanego, tylko żeby podnieść słuchawkę i wystukać numer. Można spróbować wyjaśnić, że pod daną cyfrą można "zakodować" nr tel, który zostanie wybrany po wciśnięciu np. cyfry 5 ... ale to już kwestia chęci zapamiętania, kto ma jaką cyfrę przypisaną. I chyba dobrze, żeby to był tel bezprzewodowy, jest wygodniejszy, tylko no trzeba pamiętać o podładowaniu baterii. Na avansie widziałam ciekawe modele ;) np.: Telefon MAXCOM KXT 480 Czarny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.