Cześć czy ktoś jest z Tomaszowa Mazowieckiego? Ostatnio jakimś przypadkiem dostałam ulotkę smartbuyers. I mam problem:( jestem zainteresowana jedna z prezentowanych ofert, ale z tego co widzę to nikt nic nie kupował. Strona działa tez w Łodzi i tam maja dużo chętnych. proszę o szybką odpowiedz bardzo mi zależny.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
cześć
ja jestem z Tomaszowa.. słyszałam o Smartbuyers a ponieważ studiuje w Lodzi skorzystałam z oferty kursu Corel Draw w AP Edukacja w Lodzi.. okazało się że całkiem sprawnie korzysta się z tego portalu.. dzwoniłam z pytaniem co do kursu - rozmowa była bardzo miła i profesjonalna... właśnie zaczęłam kurs :)
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.