Czesc.
Tak jak widac-jestem nowa na forum. Wydaje mi sie, ze wypadaloby cos o sobie powiedziec, wiec mam na imie Michalina. Cierpie na depresje i bynajmniej nie mam zamiaru sie nad soba rozklejac z tego powodu. Po prostu szukam osoby, z ktora moglabym porozmawiac o wszystkim, moze sie nawet otworzyc bez wiekszego zaglebiania w moja dusze (jezeli jeszcze cos z niej zostalo). Moj marny zywot zaczelam 17 lat temu i jeszcze jakos trwam w tym calym balaganie. Gustuje w muzyce metalowej i klasycznej, zajmuje sie programowaniem. Jezeli znalazlaby sie osoba, ktora chcialaby zamienic ze mna kilka slow to bylabym bardzo zadowolona.
A jezzeli chcesz sie cos zapytac-pisz smialo w tym temacie.
Ps. Przepraszam, za brak polskich znakow.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.