To mój pierwszy post na tym forum więc teoretycznie powinien być tym wyjątkowym :D Ale sądzę, że nic z tego nie wyjdzie. Ale do rzeczy, należy się przedstawić i powiedzieć coś o sobie ciekawego, prawda? No więc, nazywam się Izabela i mieszkam na terenach dawnej Galicji :) Jestem w 3 kl. lo na profilu humanistycznym, interesuję się fantastyką, jestem zapalonym kinomaniakiem i serialomaniakiem :D W wolnych chwilach robię wszystko to na co mam tylko ochotę, zależy od humoru i pory dnia. No chyba tyle z tych ciekawszych rzeczy, reszta pewnie wyjdzie w postach :) Pozdrawiam wszystkich :)
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.