Matematykę zawsze lubiłam, nie chcę się przechwalać ale co roku 5 :-P chemia też mi dobrze wchodziłą, za to fizyki nigdy nie lubiłam :-( ale jakoś dawałam radę
_________________ Piękno kobiety jest formą władzy!
niestety , bardziej wole juz przedmioty humanistyczne, ze scislych nie jestem dobra, chemia to juz wogole kosmos i to teraz jeszcze takie tematy bierzemy ze szok,a pewnie niedlugo bedzie spr;/ , fizyki naszczescie juz nie mam, a z matma roznie bywa
Za fizyką i chemią nigdy nie przepadałem. Z matą było różnie. Teraz ogólnie ją lube bo nic nie musimy robić ;)
_________________ W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat już nie jest taki sam, jak był do tej pory
Chemia, fizyka- nie uwielbiam, trudno i nudno mi się siedziało na tych zajęciach z tych przedmiotów. Uff dobrze, że już nie mam takich przedmiotów w szkole. Matematyka- nie jestem super uzdolnionym orłem z matmy, ale przyznam że o wiele przyjemniej spędzam czas na tek lekcji niż jak wspomniałam na chemii i fizyce.
Wole przedmioty humanistyczne.
ogólnie wychodzi że umysł ścisły to nie ja, matma może być zawsze mi dobrze szła nigdy problemów nie miałam ale jakoś mnie nigdy nie ciągnęła (pomijając klasy 1-3 podst gdzie uwielbiałam matme oO) później fizyka to już masakra dla mnie prawie nic nie kapuje tylko kuje czego nie cierpię co do chemii to chemie lubię i jestem z tego dobra same bdb i jedna db ocena w tym roku z tego przedmiotu w koncu jako jedyna na próbnych egzaminach zrobiłam dobrze zadanie otwarte z chemii oO xd
Matematyka i tylko matematyka ;) Mimo że może nie przepadam za bardzo to jest to jedyny przedmiot z jakim nie mam żadnych problemów i z którego nie muszę się nigdy uczyć ;) Za to z przedmiotów humanistycznych jestem noga :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.