Dzięki! Mnie się przyda na pewno, bo pracodawca szykuje zwolnienia, a ja mam umowę do końca roku więc niby powinnam czuć się bezpiecznie, ale nic nie wiadomo. Czy informacje na stronie są w miarę aktualne?
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Jakbyś potrzebowała dodatkowych konsultacji to mogę ci polecić adwokata z Wrocławia. Korzystałam z jego usług odchodząc z pracy. Musiałam dochodzić moich praw do 7-mio dniowego wypowiedzenia w przypadku przejęcia jednego zakładu pracy przez drugi. Oczywiście twierdzili, że nie mogę takiego złożyć, a według prawa mogłam!
Dzięki, ale na stronie jest w sumie wszystko fajnie i w prosty sposób opisane więc na szczęście ( póki co) nie będę musiała korzystać z porad prawników ( a jak wiadomo te nie należą do najtańszych). Jednak internet jest bogactwem wiedzy i super, że wszystko w nim można znaleźć.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Ojj z prawem, także pracy faktycznie jesteśmy na bakier :/ znajomy i u mnie np musieli szukac pomocy u radcy prawnego, a w Poznaniu najlepszym jest pan Rafał Sangowski. Już dokladnie nie pamiętam o co chodziło w ich sprawie, ale pan Rafał pomógł im.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.