Wysłany: 17 Październik 2014, 08:12 Kupowanie części samochodowych w sklepach internetowych
Kupujecie części samochodowe w sklepach internetowych? Tak sobie ostatnio pomyślałem że skoro kupuję różne rzeczy od jedzenia po telefon, to czemu nie części? Jestem na etapie porównywania cen ale jak na razie na + Dokładniej to zastanawiam się nad zakupem akumulatora tutaj - http://www.motocentrum.pl/akumulator,100042,wk
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Ja ostatnio wszystko zamawiałam w sieci, łącznie z olejem i płynem hamulcowym, a teraz mój chłopak szuka części do simsona s51, też na stronach internetowych.
Korzystał ktoś z Ucando.pl ? Jestem ciekaw jak pakują towar bo jeśli chodzi o części to musi być solidnie zapakowane. Dosyć szeroki mają wybór części i ceny też niczego sobie.
Tam jeszcze nie sprawdzałam, ale wiem że sporo nowych i zamienników mają w tym sklepie - auto części śląsk. Zresztą przez wyszukiwarkę łatwo jest wszystko sobie dobrać...
Możesz śmiało tam też kupować. Ja już parę razy tam się zaopatrywałem w części czy jakieś drobne rzeczy do auta. Ostatnio były to żarówki osram night breaker. Żałuję że wcześniej nie jeździłem na tych żarówach bo światło jest pierwsza klasa.
Nie zawsze taniej znaczy lepiej. Części zamienne do lexusa wolę kupić oryginalne w salonie na puławskiej, bo mam spokojną głowę, że są oryginalne a nie jakiś bubel.
Jak najbardziej zdarza mi się robić takie zakupy. Z resztą uważam, że przez internet często jest taniej. Ostatnio podczas szukania akumulatora trafiłam na sklep https://akustrefa.pl/gdzie-kupic-akumulator/ad/sklepy-z-akumulatorami,1/akumulatory-belchatow,91 , który miał o 1/3 niższe ceny niż stacjonarne. Uważam, że warto oszczędzać i szukać tańszej opcji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.