Takiego tematu nie ma,dlatego założyłam go,ponieważ chciałam się podzielić z forumowiczami tematem jaki przeczytałam na Fejsie,a chodzi o to, że tam wyczytałam o konkursie jaki organizuje Biuro Turystyczne w Kolonii wraz z DB Bahn,wystarczy odpowiedzieć tylko na jedno proste pytanko,a można wygrać wyjazd pociągami DB do Kolonii tam i z powrotem oraz pobyt dwudniowy w tym pięknym mieście.Wklejam link,który był też podany na Fb:
W linku jest wszystko podane, tylko że ten konkurs zaczął się już od 13.11.14 i będzie trwał tylko do 27.11.14.
Aaaa.... zapomniałam napisać,jakie jest pytanie, należy podać jaka jest wysokość wieży kościelnej. tylko tyle. :)
_________________ Pouczać innych jest łatwiej niż siebie
Ja od siebie mogę dodać na szybko konkurs z Blue Dragon. Jest w sumie do dzisiaj czyli 22 lutego, ale jeszcze można wziąć udział. Ja o nim dowiedziałam się wczoraj. Należy zrobić zakup produktów Blue Dragon za minimum 15 zł, zachować paragon i wymyślić hasło reklamowe! A do wygrania są warsztaty w domu, tych nagród jest aż 8, a dodatkowo można wygrać co tydzień miseczki. Ja oczywiście chce warsztaty :D ale z miseczki też się będę cieszyć. Bierzcie udział bo naprawdę warto! Życzę powodzenia! :)
jakby któraś z Was była chętna to fajny konkurs zorganizował Maybelline - można spróbować wygrać tusz albo i sesję zdjęciową i torebki. Ja tam od niedawna próbuję szczęścia - może tym razem. Spróbujcie tutaj
facebook.com/maybellinepolska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.