Wysłany: 25 Listopad 2014, 14:32 Nowa bateria do laptopa Apple
Cześć. Mam 13-calowego MacBooka z 2010 roku, w którym bateria już niestety nie daje rady - za dużo cykli ma na swoim karku. Trzeba by już kupić nową. Oczywiście nie chcę kupować oryginałki, bo one są zbyt drogie. Wolę tańsze zamienniki. Tutaj są jakieś baterie do laptopów Apple. Myślicie, że będą one spoko?
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
To zależy, warto, żeby to był zamiennik przystosowany pod produkt Apple :) sama nie kupowałam zamienników, ale już kilkakrotnie sobie lub komuś ze znajomych zamawiałam produkty Apple w firmie mBazaar mają tam co prawda towar używany, ale bardzo dobrej jakości sprzęt, dogłębnie zweryfikowany, z gwarancją i z pewnego źródła :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.