Jestem w takim etapie życia, że muszę niestety sięgnąć po firme windykacyjną. Ktoś mnie oszukał i w zasadzie nie mam kompletnie kasy, dlatego chcę żeby było tanio i wydaje mi się, że firma windykacyjna online będzie najtańsza, jeżeli chodzi o ściąganie należności. Macie jakieś namiary? Ktoś już korzystał?
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Zdecydowanie dobrym rozwiązaniem jest vindicat.pl Jest tanio i szybko. Co najciekawsze - możesz też windykować za darmo. Vindicat umożliwia samodzielną windykację (chociażby negocjacje z dłużnikiem), dlatego ich usługi są tak korzystne cenowo.
FigoFagot nie szukam na forum przyjaźni, ani przyjemności. Zarejestrowałam się, żeby uzyskać pomoc, uzyskałam ją i nie widzę powodów, żeby się udzielać dalej. Każdy korzysta z forów na swój sposób i swój uważam za dobry, bo skorzystałam z tej firmy www.vindicat.pl i sytuacja rozwiązała się dla mnie pomyślnie. To jest dla mnie najważniejsze.
Aby wprowadzić troszkę zdrowych zasad konkurencji polecę swoją kancelarię. Również zajmujemy się windykacją i chętnie przedstawimy swoją ofertę: kancelariaultimatum.pl
Możesz sobie zobaczyć w katalogu , który znajduje się na stronie,
http://www.windykator.com.pl , wybrać firmę windykacyjną odpowiadającą twoim wymaganiom i odzyskać dług.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.