Wysłany: 16 Luty 2016, 12:22 brak pomysłu na prezent dla chrześniaka
hej, mam problem. Bede chrzestna i kompletnie nie wiem,co kupic mojemu chrześniakowi na pamiątkę chrztu. Nie chce dawac pieniedzy. Macie może jakieś pomysly?
No to jest jakieś wyzwanie, wymyślić coś porządnego, a jednocześnie niebanalnego. Dobrze, żeby była to pamiątka na całe życie:) Masz rację, pieniądze są słabym pomysłem. Tym bardziej, że prawdopodobie dziecko ich nigdy nie zobaczy:) Warto porozglądać się za jakimiś obrazkami albo statuetkami, gdzie można umieścić dedykację:) Wtedy dziecko będzie wiedziało jak dorośnie, co dostało w prezencie od chrzestnej:)
Nie chce dawac pieniedzy. Macie może jakieś pomysly?
Materialny prezent z grawerem jest świetnym pomysłem. Dzięki temu nie umknie nikomu data chrztu. Przykładem tego typu prezentu może być chociażby taka nowość, którą ostatnio widziałem w internecie. Mam na myśli kryształy3d, na których metodą laserową grawerowane są obrazki/zdjęcia. Na mnie zrobiły one naprawdę duże wrażenie. Szczególnie te zdjęcia w kryształach, które zostały zrobione w trójwymarze...może i Tobie się spodobją...
Mam na myśli kryształy3d, na których metodą laserową grawerowane są obrazki/zdjęcia.
Sprawdziłem z ciekawości o czym piszesz, AdamP:) o kryształach3d nie słyszałem, ale patrząc na zdjęcia, które są w internecie na stronie https://www.krysztaly3d.pl/prezent/pamiatka_chrztu_swietego_swieca_3d_srednia, wygląda to porządnie:) nie jak jakaś tania tandeta:) Zobaczcie zresztą sami...
Dzieki za pomysl. Ja rownież wpisalam w wyszukiwarce google krysztaly3d i jako pierwsza wyskoczyla mi właśnie podana przez Cilsak strona. Ten sklep z tego co widze widze ma bogata oferte krysztalowych statuetek, nie tylko na chrzest...zobacze, jak nie teraz to może skorzystam innym razem
Jeśli nie masz pomysłu na prezent dla chrześniaka to sprawdź grę zoo na urwis.pl. Ostatnio zamawiałam kilka zabawek w sklepie Urwis i dostawa była bardzo szybka. Więc zdecydowanie warto tam kupować rzeczy dla dzieciaków.
Ja kupiłam mojemu chrześniakowi srebrny smoczek. Równie dobrze możesz kupić jakiś medalik. Ważne żeby podarować mu coś, co przetrwa wiele lat i będzie przypominało, że jest to pamiątka chrztu.
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
A co powiesz na taki: https://www.modelmotor.pl/battle-robot.html latający robot?
Jak myślicie dobry prezent?
Albo może inny sprzęt zdalnie sterowany samochód?
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
A na gwiazdkę co można kupić? Bo święta coraz bliżej, a ja nie mam nadal pomysłu na prezent dla dwuletniego siostrzeńca .... co prawda mam jakąś opcję, jest to sklep w którym można kupić zabawki interaktywne: https://fokastara.pl/ :) są tu zabawki polskich producentów oraz importowane - więc asortyment jest zróżnicowany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.