A słyszałyście o czymś takim jak lekarz online? Koleżanka mi ostatnio opowiadała o tej usłudze, sama korzysta ze stałej opieki medycznej u nich i jest bardzo zadowolona. Wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach to całkiem dobry pomysł. Jeśli chodzi o ich usługi to polecam poczytać https://edoktor24.pl/uslugi, gdzie znajdziecie wszystkie niezbędne informacje. Super sprawa.
Dziwne to bardzo...nie zdecydowałabym się na wizytę u lekarza online. Na jakiej zasadzie przepisuje np. bardzo mocne leki? Oczywiście, znam bardzo dużo stron i portali z poradami zdrowotnymi i sama korzystam np. z efarmaceuta.pl, ale tam gównie sprawdzam leki bez recepty, które raczej krzywdy zrobić nie mogą...
Ja słyszałam, to bardzo fajna opcja i dużo szybsza niż wizyta w przychodni. Na taką wideo konsultację można się umówić na LekarzOBOK. Lekarze bardzo dokładni i pomocni, w razie potrzeby mogą też wypisać receptę, która jest do zrealizowania w wybranej wcześniej aptece.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.