film mi sie podobało,ale w wykonaniu DiCaprio i Whislet.Zawsze jak leci w tv,to staram sie ogladac,najbardziej podoba mi sie scena jak statek uderza o górę lodową,wtedy sie zaczyna najlepsza akcja.
2.Jeśli się nie zgadzasz patrz punkt 1.
uwielbiam ten film , podoba mi sie gra aktorska , szczegolnie Leonarda Di Caprio i Kate . Rowniez moglabym ogladac go i ogladac i pewnie i tak sie nie znudzi. Mam zreszta kilka filmow ktore moglabym bez konca ogladac.
Oglądając Titanica zawsze rycze :P i tak jak koleżanka uważam, że jest to wyciskacz łez. Czasem nawet jak słysze główną piosenke z tego filmu to łzy napływają..
Titanic z Kate Winslet jest o wiele lepszy niż ta pierwsza produkcja.
Ogłądałam już wiele razy, stało się to juz dla mnie baaaardzo nudne.
To nie jest film, który się nie nudzi -on się nudzi już w pewnym momencie.
A poza tym, to nie wiem czy jest taki fajny jak piszecie. Nie mówie, że mi się nie podoba, ale podobać to też się nie podoba. No ale - kwestia gustu :P
Klasyk nad klasykami. Jak dla mnie poruszajacy romantyczny film, ukazujący fakty. Wart tych kilkudziesięciu Oskarów. Za co? Jak dla mnie za wszystko. Dobrze zrobiony. Niekiedy nawet wzruszający.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.