Wysłany: 12 Październik 2016, 13:03 Problem ze skórą
Od jakiegoś czasu zauważyłam, że moja skóra na twarzy robi się coraz bardziej przetłuszczona- używam co prawda kosmetyków, które powinny zwalczać ten problem, tzw. matujących ale nic to w zupełności ni daje. Skóra po kilku godzinach poza domem znów się świeci, a nie zawsze mam czas by to kontrolować. Dlatego pomyślałam o zmianie zestawu kosmetyków, i teraz poszukuję informacji na temat linii kosmetyków dobrej jakości, które pomogą zwalczyć mi mój problem. Podpowiedzcie coś, proszę :)
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Do niedawna też zmagałam się z problemami skórnymi. Zapewniam, że żadna z Was nie chciałaby mnie oglądać. To co mi pomogło to peelingi medyczne w Gabinecie Moja Estetyka w Rzeszowie. mam zapisany jeszcze numer telefonu do nich gdyby ktoś potrzebował: 782 406 964
Wiesz powiem Ci z doswiadczenia, ze jak uzywa sie kosmetykow silnie matujacych to w rezultacie skora sie bardziej przetluszcza i blyszczy. Trzeba ja dobrze nawilzac i wtedy sie to wszystko uspokaja. Troche przetestowalam kosmetykow i szczerze powiem, ze te drogeryjne nie sa nic warte. Teraz kupuje tylko i wylacznie naturalne i nie narzekam na kondycje swojej skory, a wczesniej bylam wiecznie niezadowolona. Obecnie uzywam bio oleju tamanu i mysle, ze tez mozesz go sprobowac. Wydaje mi sie, ze nawet blizny potradzikowe lekko sie splycily od kiedy go stosuje. Jak cos to ja swoj kupilam w fajnej cenie w sklepie sekretpiekna.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.