Wysłany: 22 Listopad 2016, 09:48 Gdzie zapisać się na kurs kat B- Wrocław?
Do wszystkich Wrocławian i także tych co pochodzą z okolic tego pięknego miasta: Powiedzcie mi proszę w jakich szkołach nauki jazdy kat. B braliście lekcje?
Chcę jak najsprawniej i najefektywniej zrobić kurs na prawko. Najprawdopodobniej będę miał pracę jako przedstawiciel handlowy i prawko być musi!
_________________ [Sygnaturka dostępna od 25 postów]
Jeśli chodzi o szkoły nauki jazdy we Wrocku, to wiele pochlebnych opinii słyszałem na temat kursanta. Sam zamierzam niebawem zapisać się na kurs kat. B, później może też na motocykl- dlatego też podpytuję znajomych już od dłuższego czasu.
Jeśli chodzi o szkoły nauki jazdy we Wrocku, to wiele pochlebnych opinii słyszałem na temat kursanta. Sam zamierzam niebawem zapisać się na kurs kat. B, później może też na motocykl- dlatego też podpytuję znajomych już od dłuższego czasu.
Również zastanawiam się nad podjęciem kursu na prawko. Słyszałem, że we Wrocku trudno jest zdać.
Dużo zależy od tego jak wyćwiczysz swoje umiejętności i opanowanie za kierownicą na kursie.
Ja po lekcjach z Panem Cieślą Andrzejem w Kursancie, nie miałem prawie żadnego stresu na egzaminie.
Dzięki opanowaniu, które nabyłem podczas wyjeżdżonych godzin, zdałem za pierwszym razem.
Na kurs chodziłam do Moto Start na warszawskim Mokotowie. Mogę poradzić wszystkim którzy teraz się wybierają żeby nie obawiali się zimy i nieprzewidywalnej pogody, to czego teraz nauczą instruktorzy procentuje w przyszłości, no i duży plus jest taki że zimą są mniejsze kolejki i krócej się czeka na egzamin, więc możesz to ogarnąć o wiele szybciej
Ja z pełnym przekonaniem polecam ranking szkół https://www.superprawojazdy.pl/wroclaw.htm Oprócz naprawdę wielu opinii można tam znaleźć i ceny i zdawalność i sporo ważnych informacji dotyczących różnych szkół. Dla mnie bardzo istotne było to, że jest tam dużo tzw. zaufanych opinii, czyli takich, które nie są tylko anonimowymi wpisami reklamowymi. Wg mnie to najbardziej wiarygodny ranking z jakim się spotkałam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.